За нас

Ивеко Дизајн е компанија за Вас, за вашите потреби и барања.

Ние се занимаваме со изработка на фирми и реклами.

Кај нас можете да изработите секаков вид на рекламен и репрезентативен материјал по ваша желба. Со нас од идеа до остварување.

Услуги

Ние изработуваме најразличен вид на рекламен и репрезентативен материјал.


"Од идеа до реализација"
Компјутерска припрема и дизајн
Светлосни реклами и паноа
Печатење
ЦНЦ Гравирање
Брендирање на возила
Брендирање на излози
Резервации и мени карти
Sидни и столни часовници
Визит карти

Побарај понуда

078/280-243 | 078/353-367

ivekodesign@gmail.com

Проекти

  • Светлосни реклами

Брендирање на возила

Брендирање на излози

Тотеми

Рекламни паноа

Печатење на фотографии на церади и фолија во XXXL формати

Плекси натписи

Печатење на текстил

Плекси холдери и кутии

Реклами за такси возила

Гравиран медијапан

Уметнички слики

Клиенти

Контакт

048/416-110
Иван: 070/208-243
078/280-243
078/353-367

ivekodesign@gmail.com


бул. Гоце Делчев 71

7500 Прилеп, Р.Македонија

Повеќе информации
Copyright © 2017 Ивеко Дизајн. Сите права се задржани